brand new Madone!

De gloednieuwe Trek Madone gen 8!

Een combinatie van de aerodynamica van de Madone gen 7 en het gewicht van Emonda, het beste van twee werelden! Eén van de snelste en lichtste racefietsen op de markt.

Als je de nieuwe Madone in één woord moet omschrijven is het: Alleskunner. Hij voelt niet als een echte aerobike, maar is dat zeker wel. Aan de achterkant heeft het frame meer comfort zonder dat hij daarbij zijn stijfheid verliest. Het lichte gewicht en dit comfort is ideaal om te klimmen, en met deze nieuwe Madone is dat dan ook letterlijk het einde van het Emonda tijdperk.

Door het comfort is hij ook geschikt om lekker te toeren al is het natuurlijk nog altijd een echte racer. De nieuwe RSL-cockpit draagt ook zijn steentje bij. De voorkant van de fiets is stijf waardoor het heel vertrouwd, strak en direct stuurt. Door de flare in het stuur kan de smalle houding even wennen zijn, maar het zit heel natuurlijk en het geeft weer extra aerodynamisch voordeel. Dat ze ver gaan in de aerodynamica blijkt uit de nieuwe bidons en houders. Het frame is goed in balans, de combinatie van het lichte gewicht en de stijfheid zorgt ervoor dat hij nog sneller vooruitgaat bij de eerste aanzet.

Weer een geweldige innovatie van Trek!